mandag 26. januar 2009

Og nå er de dratt...


Nå er det 2 uker siden min kjære søster Linda, mannen hennes Håkon og sønnen dems Jonas flyttet til KOREA! må gjøre det skikkelig når de først skal flytte på seg! De kommer forhåpentligvis hjem etter 1 år, men har en mistanke om at det blir 2.. Jeg savner de skikkelig mye og ikke minst Jonas ... som allerede er 14 mnd!
SNUFS...
<------FINE,GODE JONAS`EN MIN <3

4 kommentarer:

  1. Ååå, hørtes jo ganske fælt ut.. Man skal jo ha tantebarna rundt seg.. :) Hva i all verden skal de så lenge i Korea da?? Du får få de hjem igjen!;) Klem fra Mari

    SvarSlett
  2. Håkon skal jobbe der! Ja,skal ha tantebarna rundt seg! du vet hvordan det er du :) savnern sånn og det har bare gått 2 uker!! Men da blir det forhåpentligvis en tur til Kora for oss da! og det gleder jeg meg masse til!klem

    SvarSlett
  3. Bare å komme på besøk:)
    Fin blogg du har lagd deg da, visste ikke det jeg.
    Er Kasper syk igjen?

    Nå sitter jeg å spiser sushi og skal snart på yoga, har vært i barnehagen i dag og snakket med de, og fått plass til Jonas fra 4.mars, det blir deilig, han begynner å bil et skikkelig stabeist nå..

    SvarSlett
  4. har jo ikke akkurat hatt den så lenge da, så har ikke vært så mye å skryte av:)
    så bra med bgh! tror ikke jonas er no stabeist jeg! han er bare snill og nyyyyyyydelig <3
    kasper har feber, vet ikke om han er syk eller om det er fordi det kanksje kommer tenner? han er frisk som en fisk ellers!

    SvarSlett